بازدید فرماندار کلاله از روند اجرای پروژه رودخانه دوغ

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=122063کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار کلاله از روند اجرای پروژه رودخانه دوغ

فرماندار شهرستان کلاله بهمراه بخشدار مرکزی، رییس اداره راهداری و بنیاد مسکن شهرستان از روند مرمت و بازسازی دیواره بتنی و گابیونی پل بزرگ میلاد ( رودخانه دوغ ) بازدید بعمل آورد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی اصغر بیانی فرماندار کلاله در حاشیه این بازدید گفت: جهت اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر 360 میلیون تومان از محل منابع ملی مصوب گردید که 300 میلیون تومان آن اختصاص پیدا کرد.
وی اظهار داشت:اجرای این پروژه باعث جلوگیری از روند تخریب دیواره و آبشستکی پایین دست و نهایتا حفظ پل می گردد.

بازدید فرماندار کلاله از روند اجرای پروژه رودخانه دوغ

بازدید فرماندار کلاله از روند اجرای پروژه رودخانه دوغ

بازدید فرماندار کلاله از روند اجرای پروژه رودخانه دوغ

بازدید فرماندار کلاله از روند اجرای پروژه رودخانه دوغ

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.