بازدید فرماندار کلاله از جاده روستای باینال_خمبر آباد شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=116659کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار کلاله از جاده روستای باینال_خمبر آباد شهرستان

مهندس حمیدی بمنظور تعریض و آسفالت جاده باینال_خمبر آباد بهمراه معاون و رئیس راه و شهر سازی شهرستان از آن مسیر بازدید بعمل آورد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرماندار کلاله در حاشیه این بازدید گفت:باتوجه به خطرات باریکی جاده و رفت و آمد بالای روستاییان در این‌مسیر؛ما قصد داشتیم این جاده را زیر سازی و اسفالت کنیم که با مخالفت کشاورزان آن ‌منطقه رو به رو شد.
وی در ادامه افزود: ازدهیاران و شوراهای روستاها خواستاریم با توجه به خطرات این جاده،افراد را راضی به اجرای این طرح کنند.
حمیدی در پایان گفت:در صورت اجرا نشدن این طرح و تعریض نشدن جاده این اعتبار در محل دیگری هزینه می شود و آن مسیر همچنان بدون زیر سازی و آسفالت می ماند.

بازدید فرماندار کلاله از جاده روستای باینال_خمبر آباد شهرستان

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.