بازدید فرماندار ،بخشدار پیشکمر و معاونین اداره کل شهرسازی از مصلی شهر فراغی و عیدگاه پیشکمر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112276کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار ،بخشدار پیشکمر و معاونین اداره کل شهرسازی  از مصلی شهر فراغی و عیدگاه پیشکمر

 به گزارش روابط عمومی بخشدار پیشکمر؛ فرماندار ،بخشدار پیشکمر و معاونین اداره کل شهرسازی از مصلی شهر فراغی و عیدگاه پیشکمر بازدید کرد.

برزگر فرماندار کلاله در این بازدیدگفت: عملیات اجرای آسفالت عیدگاه پیشکمر و بتن ریزی مصلی شهر فراغی بزودی اجرایی میشود.

حمیدزاده بخشدار پیشکمر نیز در این بازدید خواستار هر چه سریعتر اجرایی آسفالت و بتن ریزی راه عیدگاه پیشکمر و محوطه مصلی شهر فراغی از مسئولین ذیربط شد.

بازدید فرماندار ،بخشدار پیشکمر و معاونین اداره کل شهرسازی  از مصلی شهر فراغی و عیدگاه پیشکمر

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله در نشست با خادمیاران رضوی شهرستان گفت: وجود حرم مطهر امام رضا (ع) در شرق کشور مایه افتخار ما ایرانیان است و همه ما رسالت خطیری در امر حفظ و ترویج فرهنگ رضوی داریم.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی شهرستان گفت: ایجاد جامعه اسلامی با حاکمیت اسلامی هدف اهل بیت بود و یکی از وظایف مهمی که ما داریم معرفی صحیح اهل بیت به عنوان الگوهای حقیقی است.
فرماندار کلاله در اولین جلسه کارگروه ساماندهی گندم ، آرد و نان شهرستان در سال ۱۴۰۴ گفت: در سال گذشته میزان ۶۰ تن آرد ترمیمی و مناسبتی به این شهرستان اختصاص یافت که در بین خبازان توزیع شد.
صبح امروز مراسم غبارروبی آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) کلاله با حضور فرماندار، امام جمعه، خانواده معظم شهدا و جمعی از مدیران شهرستان برگزار شد.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار مرکزی و مدیران خدمات رسان شهرستان در روستای کنگور بخش مرکزی کلاله برپا شد.
صبح امروز فرماندار کلاله همراه با امام جمعه و جمعی از مدیران شهرستان از روند ساخت شبستان امیرالمومنین ع آستان مقدس امامزاده عبدالله ع کلاله بازدید کردند.