بازدید صبحگاهی فرماندار از مدرسه الزهرا و تجلیل از حافظان قرآن و معلمان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=133058کپی به کلیپ‌بورد
محمود سالاری فرماندار شهرستان کلاله به‌همراه مشاوران جوان در راستای حضور مؤثر در مراکز آموزشی و بررسی مسائل مدارس در مدرسه متوسطه دوم الزهرا حضور یافت.

در مراسم صبحگاه که با حضور دانش‌آموزان عوامل اجرایی و کادر آموزشی برگزار شد، فرماندار ضمن قدردانی از تلاش معلمان گفت: «مدرسه، زیربنای شکل‌گیری شخصیت و آینده دانش‌آموزان است و توجه به آموزش و تربیت، از اولویت‌های اصلی مدیریت شهرستان محسوب می‌شود.»

سالاری فرماندار کلاله با تأکید بر ضرورت حضور فعال و آگاهانه دختران در جامعه و نقش تعیین‌کننده آن‌ها در آینده کشور افزود: «دختران امروز، زنان متخصص و اثرگذار فردا هستند؛ باید با آگاهی از مسائل جامعه و حضور در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.»

پس از مراسم، سالاری از بخش‌های مختلف مدرسه از جمله کلاس‌های درس بازدید کرد و در گفت‌وگویی صمیمی با معلمان و عوامل اجرایی، از نزدیک در جریان دغدغه‌ها، کمبودها و نیازهای آموزشی و پرورشی قرار گرفت و با اهدای لوح تقدیر از زحمات آنان تشکر کرد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.