بازدید بخشدار مرکزی از محل احداث مخزن آب شرب شهرستان کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=108549کپی به کلیپ‌بورد

بازدید بخشدار مرکزی از محل احداث مخزن آب شرب شهرستان کلاله

 

صبح روز پنج شنبه مورخ 28/5/95 بخشدار مرکزی از محل اجرای پروژه آب شرب شهرستان بازدید کرد

محمد ابراهیمی تودرواری گفت :این مخزن باوسعت 2000متر مکعب آب چاه های احداثی رادر اطراف در خود جای داده وپس از پمپاژ در چرخه مصرفی شهرستان قرار خواهد گرفت وانشاالله مشکل آب شرب در شهرستان حل خواهد شد

بازدید بخشدار مرکزی از محل احداث مخزن آب شرب شهرستان کلاله

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله در صدور پیامی آغاز هفته محیط زیست را تبریک گفت.
بمناسبت عید سعید قربان، فرماندار کلاله به اتفاق اعضای شورای تامین ، بخشداران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان با ائمه جمعه کلاله دیدار کردند.
همزمان با فرا رسیدن هفته محیط زیست، مهندس سالاری فرماندار شهرستان با حضور در اداره حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیط بانی عزیز آباد، از تلاش‌ها و زحمات رئیس و کارکنان این مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
جلسه‌ای با محوریت بررسی راهکارهای افزایش توان پمپاژ مخزن آب طوقه با حضور مهندس سالاری فرماندار کلاله، جمعی از مسئولین استانی و پیمانکار پروژه برگزار شد.
فرماندار شهرستان کلاله با حضور سرزده در ادارات مدیریت توزیع برق و ورزش و جوانان، از نحوه ارائه خدمات به شهروندان و روند فعالیت‌های اداری این دو مجموعه بازدید کرد.
به‌دنبال افزایش حجم پسماندهای دامی و خانگی در ایام عید سعید قربان، فرماندار کلاله از سکوی انتقال پسماند شهرداری کلاله بازدید کرد تا وضعیت نظافت، جمع‌آوری و ساماندهی پسماندهای شهری را بررسی کند.