باحضور بخشدار پیشکمر بازنگری طرح هادی روستای عزیزآباد تصویب شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=113787کپی به کلیپ‌بورد

باحضور بخشدار پیشکمر بازنگری طرح هادی روستای عزیزآباد تصویب شد.

به گزراش روابط عمومی بخشداری پیشکمر؛ حمیدزاده بخشدار در جلسه ای که به منظور بررسی و
بازنگری طرح  هادی روستای عزیزآباد در محل
اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان برگزار شد، حضور یافت.

وی با
اعلام این خبر گفت: با توجه به گذشت زمان و درخواست های مکرر روستائیان جهت
بازنگری در طرح هادی روستایی که در سالیان گذشته مورد تصویب قرار گرفته و
با گذشت زمان نیاز به بازنگری شدیدا احساس می شد، جلسه برگزار و به اهداف
مورد نظر رسیدیم.

باحضور بخشدار پیشکمر بازنگری طرح هادی روستای عزیزآباد تصویب شد.

 

باحضور بخشدار پیشکمر بازنگری طرح هادی روستای عزیزآباد تصویب شد.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.