اقامتگاه بومگردی آقسو با اعتبار 7 میلیارد ریال در کلاله افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124748کپی به کلیپ‌بورد

اقامتگاه بومگردی آقسو با اعتبار 7 میلیارد ریال در کلاله افتتاح شد

 با حضور فرماندار کلاله، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان و جمعی از مسئولان شهرستان؛ اقامتگاه بومگردی آقسو در روستای صالح آباد کلاله افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی;سرگزی رییس میراث فرهنگی و گردشگری کلاله در این مراسم گفت:این اقامتگاه در زمینی به مساحت ۹۴۰ متر مربع و روستای خوش آب و هوای صالح آباد توسط بخش خصوصی اجرایی شد.

سرگزی ادامه داد:این بوم‌گردی با ظرفیت ۱۵ نفر و اعتباری بالغ بر ۷‌ میلیارد ریال جهت خدمت دهی به گردشگران داخلی و خارجی احداث شده است.

وی همچنین گفت: با افتتاح طرح مذکور برای تعداد ۳ نفر اشتغال پایدار ایجاد گردید.

اقامتگاه بومگردی آقسو با اعتبار 7 میلیارد ریال در کلاله افتتاح شد

اقامتگاه بومگردی آقسو با اعتبار 7 میلیارد ریال در کلاله افتتاح شد

اقامتگاه بومگردی آقسو با اعتبار 7 میلیارد ریال در کلاله افتتاح شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.