افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه در روستاهای کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=131263کپی به کلیپ‌بورد

افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه در روستاهای کلاله

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، فرمانده ناحیه سپاه کلاله، مدیرکل آموزش و پرورش استان، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان، رییس مجمع خیرین استان و جمعی از مدیران؛ دو مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز با اعتبار ۲۴ میلیارد تومان در روستاهای اورجنلی و سد چمران افتتاح و  به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله;فرهاد شیبک فرماندار کلاله در حاشیه این مراسم گفت: تاکنون خیرین در سطح شهرستان برای ساخت ۳۶ مدرسه با ۱۷۴ کلاس درس مشارکت ارزشمندی داشته اند.

فرهاد شیبک بیان کرد: از مجموع ۱۶۵ فضای آموزشی موجود شهرستان، ۸۳ ساختمان آموزشی نیاز به ترمیم، بازسازی و مقاوم سازی دارد که باید توجه ویژه ای به آن شود.

تاج پور مدیر آموزش و پرورش هم گفت: تا مهر ماه سال جاری تعداد ۴ مدرسه دیگر با ۲۸ کلاس درس نیز به فضاهای آموزشی کیفیِ ما افزوده می شود.

فراهی مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان نیز گفت: در هفته دولت و مهر ماه امسال ۴۰ طرح آموزشی در قالب ۲۴۶ کلاس درس با اعتبار هزینه شده ۴۷۸ میلیارد تومان در اختیار دانش آموزان استان قرار می گیرد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم با پیشنهاد ضرورت مشارکت جمعی برای ساخت مدارس گفت:هم اکنون ساخت ۴۵ طرح آموزشی با حدود ۴۰۰ کلاس درس را در سطح استان با مشارکت خیرین در حال اجرا داریم.

افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه در روستاهای کلاله

افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه در روستاهای کلاله

افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه در روستاهای کلاله

افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه در روستاهای کلاله

افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه در روستاهای کلاله

افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه در روستاهای کلاله

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.