اطلاعیه جشن روز جوان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103802کپی به کلیپ‌بورد

بمناسبت فرا رسیدن میلاد حضرت علی اکبر (ع) و هفته جوان مراسم جشنی در روز سه شنبه مورخ 12/خرداد/94 با حضور مشاور جوان استاندار در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کلاله برگزار می گردد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله در صدور پیامی آغاز هفته محیط زیست را تبریک گفت.
بمناسبت عید سعید قربان، فرماندار کلاله به اتفاق اعضای شورای تامین ، بخشداران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان با ائمه جمعه کلاله دیدار کردند.
همزمان با فرا رسیدن هفته محیط زیست، مهندس سالاری فرماندار شهرستان با حضور در اداره حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیط بانی عزیز آباد، از تلاش‌ها و زحمات رئیس و کارکنان این مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
جلسه‌ای با محوریت بررسی راهکارهای افزایش توان پمپاژ مخزن آب طوقه با حضور مهندس سالاری فرماندار کلاله، جمعی از مسئولین استانی و پیمانکار پروژه برگزار شد.
فرماندار شهرستان کلاله با حضور سرزده در ادارات مدیریت توزیع برق و ورزش و جوانان، از نحوه ارائه خدمات به شهروندان و روند فعالیت‌های اداری این دو مجموعه بازدید کرد.
به‌دنبال افزایش حجم پسماندهای دامی و خانگی در ایام عید سعید قربان، فرماندار کلاله از سکوی انتقال پسماند شهرداری کلاله بازدید کرد تا وضعیت نظافت، جمع‌آوری و ساماندهی پسماندهای شهری را بررسی کند.