اشتغال و ازدواج جوانان در راس امور مدیران شهرستان قرار گیرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=122998کپی به کلیپ‌بورد

اشتغال و ازدواج جوانان در راس امور مدیران شهرستان قرار گیرد

سرپرست فرمانداری کلاله در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان بابیان این مطلب گفت:اشتغال جوانان در شهرستان باید در رأس امور مدیران قرار گیرد، چراکه یکی از مشکلات و موانع اصلی ازدواج پسران نداشتن ثبات شغلی است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری; محمد ابراهیمی تودرواری سرپرست فرمانداری کلاله در این جلسه که با موضوع ازدواج و خانواده در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید;گفت:طی هفت ماهه سال جاری 682 واقعه ازدواج در کلاله به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 9 درصد کاهش یافته است.
سرپرست فرمانداری کلاله ادامه داد:همه ما وظیفه داریم نسبت به تسهیل و رفع موانع ازدواج جوانان نهایت سعی و تلاش خود را انجام دهیم.
وی استفاده از ظرفیت سمن ها و موسسات خیریه جهت تسهیل ازدواج جوانان را مفید دانست و خاطرنشان کرد:سازمانها و نهاد های دولتی باید تسهیل کننده ی اقدامات قانونی سازمانهای مردم نهاد باشند و آنها را در خدمات داوطلبانه شان یاری نمایند.
ابراهیمی تودرواری در ادامه خواستار تشکیل ستاد خیرین ازدواج و راه اندازی اتاق فکر برای جوانان شهرستان شد.
لازم به ذکر است؛در ادامه جلسه، اعضای ستاد برنامه ها و نقطه نظرات خود را در خصوص سامان ازدواج جوانان ارائه نمودند.

اشتغال و ازدواج جوانان در راس امور مدیران شهرستان قرار گیرد

اشتغال و ازدواج جوانان در راس امور مدیران شهرستان قرار گیرد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.