احداث اولین خانه امید شهرستانی در کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112789کپی به کلیپ‌بورد

 احداث اولین خانه امید شهرستانی در کلاله

اولین خانه امید شهرستانی ویژه بازنشستگان با همت
فرمانداری و صندوق بازنشستگی استان در کلاله احداث میشود

رضا جعفری مدیر صندوق بازنشستگی استان گلستان پس
از نشست مشترک با فرماندار،خیرین و مسئول کانون بازنشستگی فرهنگیان گفت : تاکنون
“خانه امید” فقط در مراکز استان ها راه اندازی شده بود و با احداث آن در
کلاله اولین خانه امید شهرستانی در کشور احداث میشود.
جعفری با اشاره به اهداف این مرکز گفت: خانه
امید با هدف ایجاد شرایط رفاهی و تفریحی، استفاده و بهره‌برداری از
توانمندی های ‏بازنشستگان برای گذران اوقات فراغت و افزایش مشارکت آنان در فعالیت‌های
فرهنگی، ‏اجتماعی به عنوان یکی از رویکردهای صندوق بازنشستگی کشوری در دولت تدبیر
و امید دیده شده است
نصرت برزگر فرماندار کلاله با اعلام موافقت
اجرای این پروژه در شهرستان گفت: در شهرستان ۸۸۵ بازنشسنه
کشوری داریم و با کمک خیرین و مشارکت صندوق بازنشستگی استان انشاءالله اولین
” خانه امید ”  در شهرستانهای کشور
را در کلاله احداث خواهیم کرد .

احداث اولین خانه امید شهرستانی در کلاله

 

احداث اولین خانه امید شهرستانی در کلاله

 

احداث اولین خانه امید شهرستانی در کلاله

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله در نشست با خادمیاران رضوی شهرستان گفت: وجود حرم مطهر امام رضا (ع) در شرق کشور مایه افتخار ما ایرانیان است و همه ما رسالت خطیری در امر حفظ و ترویج فرهنگ رضوی داریم.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی شهرستان گفت: ایجاد جامعه اسلامی با حاکمیت اسلامی هدف اهل بیت بود و یکی از وظایف مهمی که ما داریم معرفی صحیح اهل بیت به عنوان الگوهای حقیقی است.
فرماندار کلاله در اولین جلسه کارگروه ساماندهی گندم ، آرد و نان شهرستان در سال ۱۴۰۴ گفت: در سال گذشته میزان ۶۰ تن آرد ترمیمی و مناسبتی به این شهرستان اختصاص یافت که در بین خبازان توزیع شد.
صبح امروز مراسم غبارروبی آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) کلاله با حضور فرماندار، امام جمعه، خانواده معظم شهدا و جمعی از مدیران شهرستان برگزار شد.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار مرکزی و مدیران خدمات رسان شهرستان در روستای کنگور بخش مرکزی کلاله برپا شد.
صبح امروز فرماندار کلاله همراه با امام جمعه و جمعی از مدیران شهرستان از روند ساخت شبستان امیرالمومنین ع آستان مقدس امامزاده عبدالله ع کلاله بازدید کردند.