آخرین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران سال۹۶شهرستان کلاله برگزارشد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=114601کپی به کلیپ‌بورد

آخرین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران سال۹۶شهرستان کلاله برگزارشد.

فرماندارکلاله بابیان اینکه این آخرین جلسه شورای مدیریت بحران سال۹۶ می باشد اعلام کرد:کلیه دستگاها متولی باید هماهنگی لازم درصورت بروز بحران وتجهیز لوازم وماشین آلات جهت مقابله با هرگونه اتفاق راداشته ودرایام نوروزآماده بکار باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله جلسه ی شورای مدیریت بحران درروزدوشنبه 21اسفندماه با حضور مهندس حمیدی فرماندار واعضای شورا تشکیل گردید.
 مهندس حمیدی اظهارکرد:تمامی مدیران شورای هماهنگی درایام نوروز دردسترس ودرشهرستان حضورداشته باشند ودرصورت خروج یک جانشین درحوزه کاری به فرمانداراعلام‌نمایند.
وی افزود:دستگاهای امدادی ضمن آمادگی کامل درصورت بروز اتفاق ازظرفیت پیمانکاران درحوزه  مختلف استفاده کنند وتمامی دستگاهای اجرایی لیست ماشین آلات دراختیار خودرااعلام نمایند.
محمدحمیدی برجلوگیری مستمربخشداران ودهیاران برساخت وسازهای منازل مسکونی غیر مجازو نظارت برمقاوم سازی آن ها تاکید
کردوگفت:درخصوص استعلام خانه های روستایی درمسیر رودخانه ها ونقاط حادثه خیز اقدام نمایند.
شایان ذکر است دراین جلسه اعضای شورای مدیریت بحران امادگی خود را درصورت بروز هرگونه بحران در ایام نوروزی اعلام کردند.

آخرین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران سال۹۶شهرستان کلاله برگزارشد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.