آتش سوزی و سیل مهمترین اولویت شهرستان کلاله است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104298کپی به کلیپ‌بورد

آتش سوزی و سیل مهمترین اولویت شهرستان کلاله است

فرماندار کلاله در جلسه مدیریت بحران شهرستان با اشاره به بحران های رخ داده در شهرستان گفت : آتش سوزی و سیل مهمترین اولویت شهرستان کلاله است

برزگر در ادامه با اشاره به کشت درختان سونی برگ در مراتع و نقاط جنگلی افزود : در مواقع بحرانی و آتش سوزی درختان سوزنی برگ قابلیت اشتعال بسیار زیادی به نسبت سایر درختان دارد و به محض وقوع آتش سوزی دامنه آتش به سرعت کل منطقه را در برمیگیرد که باید برای کنترل آن چاره دید .

وی سپس گفت : در مواقع بحران منابع ما را در مهار بحران کمک نمیکند و تنها با کمک مردم است که می توانیم در برابر بحران مقابله کنیم و جلوی حوادث احتمالی را بگیریم .

در ادامه جلسه روسای ادارات به مشکلات موجود در راه ارائه خدمات در حوزه های راه سازی ، جاده های بین مزارع ،بحران آب و کمبود و کسری منابع پرداختند .

آتش سوزی و سیل مهمترین اولویت شهرستان کلاله است

 

آتش سوزی و سیل مهمترین اولویت شهرستان کلاله است

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.