نسخه آزمایشی

بیش از ۹ هزار نفر در طرح مسکن ملی شهر کلاله ثبت نام کردند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=130475کپی به کلیپ‌بورد

بیش از ۹ هزار نفر در طرح مسکن ملی شهر کلاله ثبت نام کردند

فرماندار کلاله در جلسه شورای مسکن شهرستان؛گفت: در شهر کلاله تعداد ۹ هزار و ۲۱۴ نفر در طرح مسکن ملی ثبت نام کردند که یک هزار و ۸۵۳ نفر به تایید نهایی رسیده اند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری:فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این جلسه که معاونین مدیرکل راه و شهر سازی نیز حضور داشتند ؛بیان کرد:در فاز یک این طرح ۵۶ واحد به صورت گروه ساخت در حال احداث بود که در حال حاضر در مرحله اجرای اسکلت و سفتکاری می باشند.

وی ادامه داد:فازم دوم نیز در عرصه مورد توافق با بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به مساحت حدود ۱۶ هکتار و به صورت گروه ساخت در قالب گروههای ۴ یا ۶ نفره با کارفرمایی اداره کل راه و شهر سازی آغاز خواهد شد.

در ادامه جلسه پیرامون نحوه انتقال اسناد مالکیت قدرالسهم راه و شهرسازی در عرصه نهضت ملی مسکن و هماهنگی برای پالایش و گروه بندی اعضا بر روی قطعات تفکیکی و آغاز عملیات اجرایی آماده سازی سایت تصمیم گیری شد.

بیش از ۹ هزار نفر در طرح مسکن ملی شهر کلاله ثبت نام کردند

بیش از ۹ هزار نفر در طرح مسکن ملی شهر کلاله ثبت نام کردند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله در نشست با دهیاران بخش مرکزی و پیشکمر گفت:دهیاران خط مقدم خدمت به مردم هستند و خدمات دهیاران بایستی فارق از قومیت، مذهب، سیاست و..در سطح روستاها باشد .
فرماندار شهرستان کلاله بهمراه شهردار کلاله با حضور در مرکز سامد، بصورت تلفنی پاسخگوی مشکلات و سوالات شهروندان کلاله بودند.
در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه شهر فراغی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران و خیرین مدرسه ساز؛ مدرسه ۶ کلاسه در روستای کسر پیشکمر افتتاح و به بهره برداری رسید.
در آیینی با حضور فرماندار، امام جمعه اهل سنت و جمعی از مدیران کلاله، تعداد ۴۰ دستگاه بخاری و ۳ تخته فرش در بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی ره شهرستان توزیع گردید.
فرماندار شهرستان کلاله در پیامی سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان را به تمامی جوانان شهرستان تبریک گفت.
بمناسبت اعیاد شعبانیه، علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان به اتفاق فرماندار کلاله و جمعی از مدیران شهرستان ؛ با جانباز رحمانقلی حسنی جانباز ۷۰ درصد شهر کلاله دیدار و گفتگو کردند.